Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Drink and Drive

ЕДИН УНИКАЛЕН ФРАНЧАЙЗ НА УСЛУГИ

Пъроначална такса: 3690 евро
Месечна такса: 200 евро
Допълнителна инвестиция: за автомобил - нов/втора употреба според бюджета
Срок на договора: минимум 12 месеца
Бранш: Пътуване

Чрез стартирането на своя франчайз проект Drink and Drive предлага уникална бизнес възможност в сферата на услугите.

 

Компанията е основана през 2012 г. като в момента е сред лидерите в бранша, закупила 3 по-малки компании в гр. София. Drink and Drive е в партньорски отношения с най-големите и успешни заведения и вериги в столицата.

 

Услугата „Вие пиете, ние шофираме“ по известна като Drink&Drive е сравнително нова за българския пазар, но се развива с много бързи темпове и все повече шофьори се възползват от нея. Ако сте опитен шофьор и шофирането ви доставя удоволствие, франчайзът на Drink and Drive ви предоставя възможност за започване на собствен бизнес с минимална първоначална инвестиция  и допълнителната инвестиция единствено за автомобил - нов или второ употреба.

 

Компанията ще предостави на франчайзополучателите обучение за предоставяне на високо качество на услуга „Вие пиете, ние шофираме“, както и постянна подкрепа. Drink and Drive разполага с централен кол център, чрез който ще препраща поръчки към франчайзополучателите според населените места.  Също така ще предостави доминиращо присъствие в Google за населеното място.

 

Drink and Drive търси партньори за градовете – Пловдив, Варна, Бургас, Несебър и Слънчев бряг.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати